Griekenland vanaf Rotterdam

Griekenland is hele jaar door een populaire bestemming voor Nederlanders. Met zon, zee en strand is het land bij uitstek geschikt voor een onvergetelijke zonvakantie. Griekenland is vanaf Rotterdam The Hague Airport eenvoudig te bereiken. Vlieg vanaf Rotterdam onder meer naar Kreta, Kos, Corfu, Rhodos of Zakynthos en geniet snel van de mediterraanse zon in Griekenland.

Griekse eilanden vanaf Rotterdam

Griekenland staat bekend om zijn talloze eilanden. Met wel 6.000 eilanden is Griekenland voorzien van een ongekende hoeveelheid strand en prachtige uitzichten over zee. Vanaf Rotterdam The Hague Airport zijn de bekendeste eilanden snel en voordelig te bereiken. Bekijk ons prachtige aanbod en boek een zonvakantie naar één van Griekenlands populairste eilanden.

Accommodaties Griekse eilanden

Volledig verzorgd naar Griekenland

Op zoek naar een luxe hotel in Griekenland? Bekijk onze selectie all inclusive, 5-sterren resorts voor een vakantie in Griekenland voorzien van alle gemakken. Alle hotels en resorts in deze selectie staan garant voor een onvergetelijke zonvakantie op één van de prachtige Griekse eilanden.

Luxe hotels bekijken

Populaire categorieën in Griekenland

Op zoek naar een specifieke categorie in Griekenland? Een hotel direct aan het strand? Of een kindvriendelijk hotel? Gebruik onze handige categorieën en zoek direct binnen een selectie hotels die perfect op deze wensen aansluiten!

Kreta

Het grootste en populairste eiland van Griekenland, Kreta, is een fantastische bestemming voor iedere vakantieganger. Met een mix van prachtige natuur, gezelligheid en een rijke culturele geschiedenis, is Kreta een aanrader voor iedereen. Geniet op Kreta van onder andere heerlijk eten, prachtig weer en geweldige stranden.

Van de noordkust vol met steden en plaatsen, zoals Chersonissos en Heraklion, tot de rustigere zuidkust - overal op Kreta zijn fantastische accommodaties te vinden voor een onvergetelijke vakantie. Boek een vakantie naar Kreta vanaf Rotterdam Airport en wees verzekerd van een vakantie om nooit meer te vergeten!

Accommodaties op Kreta

Kos

Kos is één van de meest populaire vakantie-eilanden van Griekenland. Elk jaar trekt het eiland talloze bezoekers die komen genieten van zee, strand, cultuur en meer! Vol met prachtige stranden en een garantie op heerlijk weer, is Kos een uitstekende keuze voor een heerlijke vakantie vanaf Rotterdam Airport.

In tegenstelling tot veel andere Griekse eilanden is Kos vrij vlak. Dit maakt het een geweldig eiland om te bezoeken als je van fietsen houdt! Graag tijdens de vakantie in Griekenland even een fiets huren? Dan kunnen we Kos zeker aanraden!

Accommodaties op Kos

Rhodos

Niet ver van de Middellandse Zeekust van Turkije is het Griekse eiland Rhodos te vinden. Een prachtig, historisch Grieks eiland waar ooit één van de zeven wereldwonderen - de Kolossus van Rhodos - te vinden was. Op Rhodos is de geschiedenis overal om je heen - van ruïnes uit de klassieke oudheid tot de prachtige middeleeuwse binnenstad van Rhodos-stad.

Naast geschiedenis heeft Rhodos natuurlijk nog veel meer te bieden. Aan stranden geen gebrek en mooi weer is hier meer regel dan uitzondering. Ook aan gezelligheid geen gebrek - Rhodos-stad en Faliraki zijn bruisende, levendige plekken waar altijd wat valt te beleven! Rhodos is als vakantiebestemming dan ook voor iedereen een absolute aanrader!

Accommodaties op Rhodos

Corfu

Corfu is het dichtstbijzijnde Griekse eiland vanuit Nederland. Dit heeft als voordeel dat de vlucht naar Corfu korter is dan naar de andere eilanden. Waar een vlucht naar Kreta of Rhodos al gauw 3,5 tot 4 uur in beslag neemt, is de vlucht van Rotterdam naar Corfu slechts iets meer dan 2,5 uur. Dus korter in het vliegtuig en langer genieten van vakantie!

Net als de andere Griekse eilanden is er hier volop te genieten van zon, zee, strand en cultuur. Er zijn talloze prachtige hotels te vinden en het eiland staat bekend om de gastvrije bevolking. Met ook nog prachtige stranden en natuur is een vakantie naar Corfu een aanrader voor elke vakantieganger vanaf Rotterdam Airport.

Accommodaties op Corfu

Zakynthos

Net als Corfu ligt Zakynthos aan de westkust van Griekenland, iets ten zuiden van Corfu. Dit maakt ook de vlucht naar Zakynthos relatief kort. Het eiland staat onder meer bekend om zijn prachtige landschap en geweldige stranden.

Vlieg met TUI vanaf Rotterdam Airport naar Zakynthos en geniet van een zonvakantie om nooit meer te vergeten. Met de prachtige natuur, geweldige accommodaties en gastvrije bewoners, is Zakynthos een garantie voor een geweldige vakantie.

Accommodaties op Rhodos