Spanje vanaf Rotterdam Airport

Boek voordelig een pakketreis naar Spanje vanaf Rotterdam The Hague Airport. Vind eenvoudig in ons ruime aanbod een vakantie naar de Canarische eilanden, een stedentrip naar Barcelona, een verblijf aan de Spaanse Costa of op een eiland in de Middellandse Zee. Boek simpel & snel, afrekenen met iDEAL en geniet onbezorgd van de Spaanse zon!

Canarische eilanden

Het hele jaar door is het genieten van de zon op de Canarische eilanden. Een prachtige zomervakantie of even naar de zon tijdens de donkere winter? De Canarische eilanden zijn de bestemming bij uitstek. De meest populaire Canarische eilanden zijn vanaf Rotterdam The Hague Airport te bereiken. Bekijk ons volledige en voordelige aanbod en boek snel een heerlijke vakantie naar de zon.

Accommodaties op de Canarische eilanden

De Balearen

Iets dichterbij huis zijn er ook de Balearen, de Spaanse eilanden in de Middellandse Zee waar het het hele jaar aangenaam verblijven is. Het bruisende Ibiza en prachtige Mallorca zijn vanaf Rotterdam The Hague Airport snel en voordelig te bereiken.

Accommodaties op de Balearen

Volledig verzorgd op vakantie vanaf Rotterdam

Op zoek naar een all-inclusive, 5-sterren vakantie? Ook deze is eenvoudig te vinden op rotterdamvakanties.nl. Bekijk ons volledige aanbod van resorts, voorzien van alle gemakken en luxe. Boek eenvoudig en geniet van een volledig verzorgde droomvakantie!

Bekijk luxe hotels in Spanje

Spaanse Costa

De Spaanse Costa is al decennia een ongekend populaire bestemming voor vele Nederlanders. Vanaf Rotterdam The Hague Airport zijn meerdere bestemmingen aan de Spaanse kust eenvoudig te bereiken. Vlieg naar bijvoorbeeld Barcelona, Malaga of Allicante en geniet snel van de Spaanse kust en de heerlijke Middellandse Zee.

Accommodaties aan de Spaanse Costa's

Stedentrips

Spanje leent zich ook uitstekend voor een leuke stedentrip. Denk bijvoorbeeld aan Valencia met prachtige moderne en klassieke architectuur. Of aan Barcelona, de hoofdstad van Catalonië met een rijke culturele geschiedenis die overal in de stad is terug te vinden. Vlieg voordelig naar meerdere Spaanse steden en beleef een onvergetelijke stedentrip vanaf Rotterdam The Hague Airport!

Stedentrip hotels in Spanje vanaf Rotterdam

Pakketreizen per categorie

Op zoek naar een vakantie vanaf Rotterdam The Hague Airport met een bepaalde kenmerk? Ook dat is eenvoudig via rotterdamvakanties.nl. Selecteer een filter en krijg direct een aanbod pakketreizen op maat!